Har du spørsmål til hvordan nødvask fungerer?

Nødvask - når du mest trenger det

Å ha en fast vaskeavtale er en veldig godt tiltak for trivsel og samhold i borettslag og sameier. Men hvem tar ansvar når det blir skittent dagen etter?

Søndagsmorgen og oppkast i trappeoppgangen?

Hva gjør du? Tar på neseklype og bretter opp armene, eller prøver å finne den skyldige? Greier du å vekke den skyldige naboen fra koma og få han eller henne opp av senga? Med vår vaskeavtale ringer du oss så kommer vi å redder søndagen..

Dårlig vær og ekstremt sølete i oppgangen?

Ta kontakt og bruk en av deres årlige nødvasker og få det rent i perioder når det blir ekstra skittent.

Visning på torsdag og avtalt vask på fredag?

Gir du oss beskjed kan vi fremskynde avtalt trappevask slik at det blir rent, pent og hyggelig for boligkjørere å komme på visningsdagen.

Trivsel med rene og velholdte fellesarealer

Det å dele fellesarealer og vedlikeholde fellesarealer kan være en prøve for de fleste. Renerom ønsker å legge til rette for godt naboskap og trivsel med rene og velholde fellesarealer. Med stabil og fornøyd arbeidskraft kan du være trygg på å slippe andre inn i boligområdet, men ikke minst være garantert et godt resultat.

I Renerom jobber det rengjørere, vaktmestere og skadedyrbekjempere, alle med lang erfaring i og utenfor firmaet. Hos oss kan får du  alltid den hjelpen du måtte trenge for å holde på et godt bomiljø. Med alle de tilleggstjenestene du trenger sammen med vaskegaranti og nødvask kan du slappe av og nyte tilværelsen.

Samarbeidspartnere

homephonephone-squareenvelope-squareautomobile