Lurer du på hva vi kan fikse for dere?

Få det fikset!

Våre renholdere kan skifte pære, feste løse skruer, fjerne søppel og utføre annet mindre vedlikehold når vi er på eiendommen. I tillegg til renholdere har Rene Rom AS erfarne vaktmestere og vår helt egen autoriserte skadedyrbekjemper. Vi kan fikse det meste. Enten selv eller gjennom samarbeid med andre.

Vaktmestertjenester

I tillegg til å få vasket trapper og fellesarealer er løpende fiksing av småting viktig for å opprettholde velholdte fellesarealer og god trivsel. Det er alltid noe som skal vedlikeholdes, repareres, byttes eller fornyes. Mindre repprasjoner og vedlikehold fikser vi selv. Ved større vaktmesteroppdrag samarbeider vi med Driftshjelp AS.

Gjennom vår samarbeidspartner kan vi levere et bredt spekter av tjenester innen vedlikehold og forvalting av fellesområder både innvendig og utvendig. Faste vedlikeholdsrunder, snømåking, fjerning av istapper, kosting av utearealer, klipping av hekk og drift av varmeanlegg er bare noe av det vi kan levere.  

Rydding av fellesareal

Rydding av fellesarealer og bortkjøring av søppel er viktig for å opprettholde velholdte fellesarealer og god trivsel. Vi kan kjøre bort hensatte møbler som sofaer, stoler og bord. Vi kan rydde i overfylte bodarealer, kjellere, ganger og søppelrom som flyter over av søppel. La oss holde trapper og fellesarealene ryddig hele året. Skulle uhellet være ute og en brann oppstå er dette også et svært viktig tiltak for sikker brannevakuering.

Skadedyr

Vår egen skadedyrbekjemper står klar for å administrere fjerning av veggedyr, kakkerlakker, mus, rotter eller andre beboere som ikke er registrert i boligene. Enda viktigere er å gjøre tiltalt for at disse beboerne ikke finner husly i første omgang eller på nytt etter en sanering. Det er alltid viktig å vurdere om et skadedyrangrep kun berører en enkelt leilighet eller om flere leiligheter trenger tiltak. Hvis vurderingen ikke gjøres riktig kommer skadedyrene raskt tilbake og bekjempelsen kan være til liten eller ingen nytte.

Trivsel med rene og velholdte fellesarealer

Vask og vedlikehold av fellesarealer kan være en prøve for de fleste. Rene rom AS ønsker å legge til rette for godt naboskap og trivsel med rene og velholdte fellesarealer. Vi har stabil og fornøyd arbeidskraft du være trygg på å slippe inn i boligområdet. Vi garanterer et godt resultat.

I Rene rom AS jobber det rengjørere, vaktmestere og skadedyrbekjempere, alle med lang erfaring innen sitt fagfelt. Hos oss kan får du  alltid den hjelpen du måtte trenge for å holde på et godt bomiljø.  Vi har tilleggstjenestene du trenger. Med vaskegaranti og nødvask kan du slappe av og nyte tilværelsen.

Samarbeidspartnere

homephonephone-squareenvelope-squareautomobile