Ønsker du info om vår garanti?

Garantert rene sameier og borettslag

 

Ansatte

Rene Rom AS er en arbeidsplass med fornøyde ansatte som blir hos oss lenge. For at det skal bli garantert rent er vi helt avhengige av å beholde ansatte med kunnskap, erfaring og yrkesstolthet. Mange av våre ansatte har jobbet hos oss i en årrekke og vi jobber løpende med å legge til rette for en hyggelig arbeidsplass og gode vilkår. Gode vilkår betyr ikke bare en god lønn, men også mulighet for faglig og personlig utvikling.

Kunnskap

Vi har flere ansatte med svært god erfaring og kunnskap om vasketeknikker, verktøy og rengjøringsmidler. Du vet kanskje at forskjellige typer underlag krever forskjellig typer rengjøringsmidler for å bli rene? Men vet du at rengjøringsmiddelet og teknikken som brukes også er viktig for å beholde farge, glans og struktur? Ved bruk av feil middel og teknikk kan et godt gulv fort bli stygt, ødelagt, glatt og ubrukelig. Vår kunnskap og erfaring sikrer bruk av rett teknikk, verktøy og middel. 

Trygghet

Hos Rene Rom AS får hver kunde sin egen tilpassede renholdsplan. Renholdsplanen viser hvor ofte trappene skal rengjøres og hvor ofte annet renhold skal utføres. Vask av gelender, vinduskarmer, postkasser og annet. Hver oppgave har sin plass i planen og blir kvittert ut etter at det er utført. Kvitteringslisten henges opp i oppgangen slik at du som kunde kan se når vi har gjort hva.

Trivsel med rene og velholdte fellesarealer

Vask og vedlikehold av fellesarealer kan være en prøve for de fleste. Rene rom AS ønsker å legge til rette for godt naboskap og trivsel med rene og velholdte fellesarealer. Vi har stabil og fornøyd arbeidskraft du være trygg på å slippe inn i boligområdet. Vi garanterer et godt resultat.

I Rene rom AS jobber det rengjørere, vaktmestere og skadedyrbekjempere, alle med lang erfaring innen sitt fagfelt. Hos oss kan får du  alltid den hjelpen du måtte trenge for å holde på et godt bomiljø.  Vi har tilleggstjenestene du trenger. Med vaskegaranti og nødvask kan du slappe av og nyte tilværelsen.

Samarbeidspartnere

homephonephone-squareenvelope-squareautomobile