Heisvask for borettslag og sameier

Heis benyttes av mange – hele tiden. Vi bruker den både når vi skal ut og inn. Med heisen frakter vi alt av varer, møbler og mye mer. Derfor bør den rengjøres regelmessig og grundig. For å unngå slitasje eller selv driftsstopp må det mer til enn kun tørking av heisgulv og vegger.

Når Rene Rom vasker og rengjør deres heis, vasker vi alle flater i tillegg til fjerning av avfall, småstein og grus. Ikke bare fra gulvet, men også fra sporene i heisdøren.

La fagfolk ta hånd om vask av heisen

Enten det er snakk om sameie eller borettslag så ønsker man hyggelige og hygieniske fellesarealer som er rene og ryddige. Dette gjelder også for områdene med heis.

Beboere og besøkende ferdes ut og inn av heisen hver dag, og trekker med seg støv, skitt og søle som legger seg på gulvet. Urenheter, bakterier og virus kan sette seg på knappepanelet. Det er like viktig å vaske bort dette jevnlig i heisen, akkurat som i trappeoppgangene og andre fellesarealer.

I lengden lønner det seg å rengjøre heisen regelmessig. En heis er en teknisk installasjon, derfor er det ekstra viktig å få fjernet skitt, grus og småstein slik at dette ikke skaper unødig slitasje i sporene i heisdøren. Rengjøringen tar ofte tid og er lett å unnlate eller overse – spesielt hvis man har det travelt.

Riktig vaskemiddel og utstyr for ulike flater er viktig for et godt resultat, og ikke minst for å minimere slitasje. En heis består av ulike materialer på gulv og vegger. Det er også gjenstander eller utstyr i heisen som har ulikt materiale som skal behandles, eksempelvis speil og knappepanel. En bør derfor vaske med ulike vaske- og rengjøringsmidler, men også med ulikt utstyr og vaskeredskaper.

Det er smart å overlate rengjøring av heis og heissjakt til fagfolk og godkjente rengjøringsbyråer. De har kunnskap, erfaring og utstyr. Resultatet blir bedre og koster mindre enn du tror.

Effektiv og miljøvennlig rengjøring med Rene Rom

Rene Rom har fagkyndige renholdere som har lang erfaring med rengjøring av heis og heissjakter. De fjerner småstein, grus og skitt fra sporene i heisdøren, rengjør speil, vegger, dører og panel både innvendig og utvendig. De fjerner også flekker og merker, og kan påta seg å male når dette trengs. De er raske, effektive og rimelige.

Rene Rom har alt av utstyr som trengs for å gjennomføre rask, effektiv og miljøvennlig rengjøring av både heis og heissjakt.

Vi tilpasser omfang og frekvens etter behov, ønsker og ikke minst sesong. Rene Rom fikser det!

For å forenkle og effektivisere renholdet, og ikke minst ivareta utseendet, bør overflatene i heisen poleres med jevne mellomrom. Gjerne to ganger i året – vår og høst. Rene Rom gjør dette også.

Rene Rom – seriøst og godkjent vaskefirma

Vi i Rene Rom er opptatt av å gjøre renholdsarbeidet riktig og effektivt. Med over 30 års erfaring med rengjøring av borettslag og sameier i Oslo og omegn har vi opparbeidet oss en bred kompetanse.

Våre fagkyndige renholdere har lang erfaring, ikke bare med rengjøring av heis, men også vask av andre områder for både borettslag og sameier. Over tid har vi utviklet egne metoder og teknikker for å være sikre på at det blir ordentlig rent på en effektiv og miljøvennlig måte.

Vi har alt av utstyr som trengs – og for vask av heis er dette spesielt viktig. Det skal ikke være igjen skitt, grus eller småstein som kan skade heisen, eller bakterier eller virus som kan smitte beboerne.

Rene Rom streber etter å være best i bransjen. Ikke bare på vask og renhold, men også når det kommer til å gjøre ting riktig, sikkert og miljøvennlig.

Ikke bare for egen del, men også for at dere i styret ikke skal oppleve noen ubehageligheter eller overraskelser er vi nøye med å overholde alle lover og regler, skrevne som uskrevne. Dette gjelder både ved rengjøring av heis og gjennomføring av alle andre renholdstjenester. Når det kommer nye lover, regler eller krav er vi raske med å tilpasse oss – alltid.

Vi skal være best ikke bare på å følge lover og regler, men også på behandling av våre medarbeidere. Det lønner seg, både for dere og for oss.

Få mer gjort samtidig?

Rene Rom leverer mer enn rengjøring av heis til borettslag og sameier i Oslo og omegn.

Når vi først er til stede kan vi også fjerne merker på vegger eller andre steder, vaske vinduer, postkasser, gelendre og dørhåndtak. Eller hva med tepperens eller boning av gulv? Kanskje er det lenge siden det ble gjort.

Trenger dere noen til å ta trappevasken, fjerne søppel i oppganger og fellesarealer? Eller trenger dere noen som kan rengjøre søppelskur eller garasjeanlegg, så gjør vi dette også. Vi utfører også smittevask og annen nødvask ved behov.

Hva som er smart og passer best for deres boligselskap vil vi avklare sammen.

Kontakt oss, så lager vi en plan som fungerer for dere. Vi kommer innom for å få en oversikt og lager en plan for rengjøringen. Det er helt kostnadsfritt og uforpliktende for dere.

Abonnement på renhold

  • Få det gjort
  • Godkjent rengjøringsbedrift
  • Erfarne renholdere
  • Kostnadseffektivt
  • Vi har riktig utstyr