Rengjøring av søppelskur og søppelrom

Søppelskur og søppelrom blir fort skitne og møkkete. Det lukter fort vondt, og søppelrester er uhygienisk.

Over tid blir søppel og søppelrester ofte liggende utover i søppelrommet. Noe synlig, men mye usynlig. Det gir vond lukt, og tiltrekker seg rotter, mus og andre skadedyr. For optimal hygiene og trivsel bør søppelskur vaskes med jevne mellomrom.

Når Rene Rom rengjør søppelskur fjernes alt avfall. Vi rydder, desinfiserer og spyler gulv og søppelbeholderne.

La fagfolk rengjøre søppelskur i borettslaget

Ingen oppholder seg lenge i søppelskur eller søppelrom, og få legger merke til om det er rent og ryddig. Derimot legger alle merke til om det er skittent, lukter vondt eller om søpla flyter. Dette gjelder spesielt for søppelskur i borettslag og sameier.

Når det først er blitt møkkete, så blir det fort verre. Det blir lett til at søppel settes ved siden av søppeldunker, eller utenfor søppelskur. Beboerne blir mindre nøye med søl og urenheter og plukker ikke opp det de mister utenfor.

I noen tilfeller ender det med at beboerne ikke kaster søppel i beholderne i det hele tatt. Søppelet settes bare på utsiden av søppelskuret. Det er ufordelaktig ettersom søppel på utsiden av kassene ikke hentes.

Derfor lønner det seg å rengjøre borettslagets søppelskur, søppelrom og søppeldunker regelmessig. Gjerne sammen med trappevasken, og litt mer grundig ved behov. Grundig vask av søppelskur bør utføres minst 3 til 4 ganger i året.

Å rengjøre søppelskur, søppelrom, og beholdere er sjeldent en hyggelig oppgave. Spesielt dersom dere ikke har alt av utstyr som trengs. Det blir ikke rent når en kun fjerner urenheter på overflaten.

Derfor bør dere overlate rengjøringen til fagfolk og godkjente rengjøringsbyråer som finnes i renholdsregisteret med riktig kunnskap og erfaring.

Resultatet blir bra og koster mindre enn dere tror.

Effektiv og miljøvennlig rengjøring med Rene Rom

Rene Rom har fagkyndige renholdere som har lang erfaring med rengjøring av søppelbeholdere, søppelrom og søppelskur i både borettslag og sameier.

Våre renholdere vet hvordan det skal rengjøres, vaskes og desinfiseres i slike rom. Våre renholdere i Rene Rom rengjør raskt, skånsomt og effektivt.

Vi tilpasser renholdet til det aktuelle søppelrommet eller søppelskuret. Ikke tenk på utstyr, vi har alt som trengs for å gjennomføre vask av deres søppelskur.

Rene Rom fikser det. Vi tilpasser omfang og frekvens etter deres behov og ønsker.

Rene Rom – seriøst og godkjent vaskefirma

Vi i Rene Rom er opptatt av å gjøre renholdsarbeidet riktig og effektivt.

Med over 30 års erfaring med rengjøring av borettslag og sameier i Oslo og omegn har vi opparbeidet oss en bred kompetanse.

Fagkyndige renholdere

Våre fagkyndige renholdere i Rene Rom har lang erfaring med renholdstjenester. Ikke bare med rengjøring av søppelskur, men også vask av andre områder for både borettslag og sameier. Over tid har vi utviklet egne metoder og teknikker for å sikre optimal, skånsom og effektiv vask.

Ikke tenk på utstyret

Vi har alt av utstyr som trengs – og for søppelskur og søppelrom er dette spesielt viktig. Det skal ikke være igjen søppel, avfall, skitt og søl som lukter vondt, råtner, sprer smitte eller tiltrekker til seg rotter og andre skadedyr.

Vi skal være det ledende renholdsfirmaet for borettslag og sameier

Rene Rom streber etter å være best i bransjen, ikke bare på vask og renhold, men også når det kommer til å gjøre ting riktig, sikkert og miljøvennlig.

Vi er nøye med å overholde alle lover og regler enten de er skrevne eller uskrevne. Ikke bare for egen del, men også for at dere i styret ikke skal oppleve noen ubehageligheter eller overraskelser.

Dette gjelder for rengjøring av søppelskur i tillegg til gjennomføring av alle andre renholdstjenester vi tilbyr.

Når det kommer nye lover, regler eller krav er vi raske med å tilpasse oss – alltid.

Vi skal være best ikke bare når det gjelder å følge lover og regler, men også når det kommer til behandling av våre medarbeidere. Det lønner seg for alle parter.

Ønsker dere å få mere gjort samtidig?

Rene Rom leverer mer enn rengjøring av søppelskur til borettslag og sameier i Oslo og omegn.

Når vi først er til stede kan vi også fjerne merker på vegger, fjerne flekker, vaske vinduer, postkasser, gelendre og dørhåndtak, eller kanskje ønsker dere et større renholdsoppdrag for å vedlikeholde gulv. I så fall kan vi sørge for skånsom og effektiv boning av gulv. Eller kanskje det er lenge siden heisen er rengjort? Trenger dere noen til å ta trappevasken, fjerne søppel i oppganger og fellesareal, eller rengjøre garasjeanlegget gjør vi dette også.

Vi er alltid tilgjengelige og en kort telefon unna ved behov for smittevask eller annen «nød-» eller hastevask når akutt behov oppstår.

Usikker på hva dere trenger og ønsker av renholdstjenester i tillegg til renhold av søppelskur? Hva som er smartest og passer best for deres boligselskap avklarer vi sammen. Kontakt oss så lager vi en plan som fungerer for dere. Vi kommer for å få en oversikt og lager en plan – helt kostnadsfritt og uforpliktende.

Rene Rom har over 30 års erfaring i bransjen. Vi skal være det foretrukne firmaet for utføring av alle rengjøringstjenester for borettslag og sameier i Oslo og omegn. Enten dere trenger utendørs eller innendørs vask, om dere er store eller små, om det er snakk om én enkelt vask eller mer fast og regelmessig vask flere ganger i året.

Abonnement på renhold

  • Få det gjort
  • Godkjent rengjøringsbedrift
  • Erfarne renholdere
  • Kostnadseffektivt
  • Vi har riktig utstyr