Vindusvask i Oslo for borettslag og sameier

Nedbør, svevestøv, pollen og annen skitt legger seg på vinduer og i vinduskarmene. Vask derfor vindu i oppganger og fellesareal jevnlig. Vindusvask sikrer at lys kommer inn, beboerne ser ut, og ikke minst at skitt ikke gror fast og lager varig skade.

Jevnlig vindusvask gir økt trivsel, mindre vedlikehold og derved sparte kostnader. Rene Rom har over 30 års erfaring med alle former for rengjøring og vindusvask. Både for store og små borettslag og sameier i Oslo og omegn.

Kontakt oss i dag – få råd og tips om vindusvask og rengjøring. Selvsagt helt kostnadsfritt og uforpliktende.

La de som virkelig kan faget ta jobben

Lys skaper trivsel – og rene vinduer slipper lyset inn.

Vask og renhold av vinduer i fellesarealer er lett å glemme. Grundig og jevnlig vindusvask sørger for at dere blir kvitt alt av veistøv, pollen og annen forurensing på og rundt vinduene.

I utgangspunktet kan det virke kostnadsbesparende å utføre vindusvask i fellesarealer selv. Vår erfaring er at dette ikke er en god løsning. Beboere vasker ofte kun vinduene, ikke karmer og området rundt, hvor skitt lett fester seg. Det er viktig at det vinduene og området rundt vaskes jevnlig, og rengjøres grundig minst 2 ganger i året. Det sikrer at skitten ikke gror fast, eller skaper mugg og/eller råteskader.

Effektiv vindusvask krever kunnskap. Husk at styret er ansvarlig for sikkerheten. Et borettslag er som en bedrift og må følge sikkerhetskrav og HMS-regler. Dersom vinduene i fellesarealer og trappeoppganger er lite tilgjengelige er det styrets ansvar at renholderne er sikret ordentlig. Dette får dere ved å bruke godkjent vaskebyrå og det koster ikke all verden.

Rene Rom utførervindusvasken på en sikker og effektiv måte. I tillegg får dere et klart og skinnende resultat.

Effektiv og skånsom vindusvask med Rene Rom

Rene Rom har fagkyndige renholdere som har lang erfaring med vindusvask, og rengjøring av andre områder i både borettslag og sameier. Våre renholdere vet når og hvordan det bør vaskes, og hvordan ulike glass og vindustyper skal behandles for et optimalt resultat.

Vi tilpasser renholdet til type vindu, størrelse og materiale. Vi har alt av utstyr som trengs, enten det er snakk om pussemiddel, vindusvasker, naler, kluter eller om utstyr skal passe til store eller små vinduer.

Vi har også alt av klatre- og sikkerhetsutstyr eller lifter, hvis det skulle trengs. Rene Rom fikser det, og vi tilpasser omfang og frekvens av vindusvasken etter deres behov og ønsker.

Rene Rom – et seriøst og godkjent vaskefirma

Rene Rom er selvsagt registrert i Renholdsregisteret. Vi streber etter å være best i bransjen ikke bare på vask og renhold, men også når det kommer til å gjøre ting riktig, sikkert og miljøvennlig. Vi er ikke bare opptatt av å gjøre renholdsarbeid riktig og effektivt. Vi er nøye med å overholde alle sikkerhetskrav, lover og regler, skrevne som uskrevne når vi utfører vindusvask eller andre renholdstjenester. Vi sørger til enhver tid for å følge alle nye krav. Når det kommer nye lover, regler eller krav så er vi raske med å tilpasse oss – alltid.

Vi sørger for at organisering av renholdsarbeidet skjer på en ryddig, oversiktlig og transparent måte. Alle parter, også dere, skal kunne ha kontroll og godt overblikk, slik at det ikke oppstår noen uklarheter.

Kundeomtale

«At vi kun har én kontaktperson anser vi boligsameiet som en kjempefordel. Da slipper vi flere ledd, noe som forenkler prosessen og man unngår misforståelser. Det gjør det enklere både for de som utfører arbeidet og oss som oppdragsgiveren»

Vi skal være best ikke bare når det gjelder å følge lover og regler, men også når det kommer til behandling av våre medarbeidere. Det lønner seg, både for dere og for oss.

Ønsker dere flere rengjøringstjenester?

Rene Rom leverer mer enn vindusvask i Oslo og omegn for borettslag og sameier.

Når vi først er til stede og vasker vinduene kan vi også eksempelvis fjerne merker på vegger, flekker, vaske postkasser, gelendre og dørhåndtak. Vi gjør også større jobber som eller boning av gulv og tepperens. Eller er det kanskje lenge siden dere har fått utført heisvask?

Trenger dere noen til å ta trappevasken, fjerne søppel i oppganger og fellesareal, rengjøre søppelskuret eller garasjeanlegget gjør vi dette også. Vi utfører også smittevask og annen nødvask om behovet skulle oppstå.

Hva som er smart og passer best for deres boligselskap avklarer vi sammen. Vi lager vi en plan som fungerer for dere. Rene Rom kommer over for å få en oversikt, og lager en plan som selvsagt er helt kostnadsfritt og uforpliktende for dere.

Rene Rom har over 30 års erfaring i bransjen. Vi ønsker å være det foretrukne firmaet for utføring av vindusvask og andre rengjøringstjenester for borettslag og sameier i Oslo og omegn. Enten dere trenger utendørs eller innendørs vask av vinduer, store eller små, engang eller fast flere ganger i året – enten det er snakk om borettslag eller sameie. 

Abonnement på renhold

  • Få det gjort
  • Løpende oppfølging
  • Erfarne renholdere
  • Kostnadseffektivt
  • Vi holder utstyr