Trappevask

Velg Rene Roms renholdstjenester og få løpende renhold, trappevask og optimalt vedlikehold av fellesarealene, så kan styret redusere driftskostnadene betraktelig og fokusere på andre ting.

Trappevask

Rene og ryddige fellesarealer er hyggelig og hygienisk, og jevnlig vask av trapper og trappearealer spesielt viktig. Her ferdes både beboere og besøkende ut og inn hver dag. De trekker ikke bare med seg støv, skitt og søle, men som vi har lært trekker de også med seg Koronavirus og bakterier.

Matteleie

En innendørs dørmatte er et effektivt virkemiddel for å unngå at søle og skitt blir med inn i oppgangen. Men skal den ha en funksjon, må den være ren! Den enkleste måten for et borettslag eller sameie å ha rene og funksjonelle dørmatter, er at Rene Rom bytter og rengjør disse regelmessig.

Vask av dørhåndtak

Dørhåndtakene samler mye bakterier og urenheter som bør fjernes regelmessig for å unngå smitte og for å bidra til bedre hygiene. Rene Rom rengjør dørhåndtakene ved trappeoppgangene med riktige rengjøringsmidler i høy kvalitet tilpasset materialet og underlaget for å skånsomt fjerne urenheter og bakterier på overflatene.

Vask av gelender + rekkverk

Vi utfører grundig vask av alle deler av gelendrene og rekkverkene i borettslaget eller sameiet - både på fast basis men også ved større rengjøringsprosjekter. Vi bruker riktig utstyr tilpasset overflatene og materialet for bedre holdbarhet og lenger levetid. Vi kan ved behov også behandle overflatene dersom de trenger vedlikehold.

Smittevask

Ved smitte bør det vaskes hyppigere og på en måte som forhindrer ytterligere spredning. Rene Rom har gode rutiner for smittevask og har for dette eget utstyr avhengig av type smitte. Våre renholdere bruker forskjellig beskyttelsesutstyr for å unngå smitte og bli en smittekilde avhengig av type smitte som er påvist i borettslaget eller sameiet.

Hygienetiltak

For å forhindre bakteriespredning og smittefare i borettslag og sameier bør alle kontaktoverflater som blant annet dørhåndtak, lysbrytere, heisknapper, ringeklokker og gelendre desinfiseres jevnlig. Spesielt i disse dager med COVID-19 sin ankomst. Vi tilpasser oss alle smittevernanbefalinger og har implementert skreddersydde desinfiseringsløsninger for borettslag og sameier.

Boning

Gulvene i trappeoppgangene trenger også vedlikehold for lengst mulig levetid. Minst 1 gang i året bør gulvene bones eller vedlikeholdes. Ikke bare gir det gulvet et friskt utseende, men sørger også for robusthet og lenger varighet. Rene Rom har renholdere som kan gulv og hva de ulike overflatene krever av behandling. Vi fikser det.

Fjerning av avfall i oppgang

Det er stor gjennomgang i trappeoppganger, og det hadde vært rart om ikke noe avfall havner der. For bedre brannsikkerhet og for bedre trivsel blant beboerne bør dette fjernes regelmessig. Vi sørger for å fjerne avfall, papir og rester som folk etterlater seg i oppgangene, slik at det blir hyggelig og sikkert for alle.

Fjerning av merker på vegg

Med tid dannes det riper, merker og slitasje på veggene i trappeoppgangene som følge av inn- og utflytting, lek, daglig ferdsel og bæring av store gjenstander. Rene Rom går over alle vegger i trappeoppganger og vasker, tetter eller maler bort disse merkene avhengig av tilfellet. Det er ikke så mye som skal til for at det ser ordentlig ut.

Flekkvask

Søl og flekker i trappeoppgangene kommer en ikke unna. Med jevnlig trappevask fjernes noe av dette, men noen flekker sitter sterkere enn andre. Da bør de som kan renhold skure og rengjøre med andre og riktige midler for å få det bort. Vaskes flekken med en gang er det større sannsynlighet for at den forsvinner.

Våre renholdere

Våre renholdere har lang og bred erfaring i bransjen og hjelper deg med alt fra små forefallende oppgaver til mer krevende oppdrag. Vi tilbyr fleksible renholdstjenester for bygårder, sameier og borettslag i Oslo. Med Rene Rom får du proffe fagfolk som alltid gir deg løpende oppfølging. Ta kontakt med oss i dag så skreddersyr vi en løsning som passer deres eiendom.

Flere renholdstjenester:

Fellesområder

Våre renholdere bistår med vask av  trappeoppganger men også fellesområder. Vi kan polere heis, utføre hovedrengjøring høst og vår, pusse vinduer i heissjakt, vaske heis, vaske postkasser, vaske avfallsbeholdere og mer. Vi tar vare på fellesområdene.