Vi er Rene Rom!

Rene Rom har i mer enn 30 år levert akkurat dette – rene rom – til borettslag og sameier i Oslo og omegn. Vi vasker og rengjør alt. Enten det er snakk om trappevask, tepperens, rengjøring av søppelskur, garasjeanlegg, heisen eller andre fellesområder. Rene Rom fikser det – grundig, effektivt og miljøvennlig. Hos oss får dere en fast kontaktperson og klare avtaler – og ikke minst jobben gjort!

Våre medarbeidere

Stine Lund Johnsen

Daglig leder – Autorisert renholdsoperatør

45 13 45 13


FARGEKLATTEN

Stine er vår driftsleder. Det er hun som trekker i trådene og sørger for at alt fungerer og går som det skal. Stine trives med å bli utfordret og koser seg når hun må bruke hodet og kreativiteten for å finne gode løsninger. Hun er tydelig i kommunikasjonen, rask til å svare og god på å ta tak i oppgaver. Når Stine ikke er på jobb er hun ofte med barna på fotball, ballett eller andre aktiviteter. Hun er også glad i R&B, konserter og festivaler.


Abel Araia Tewolde

Renholder


TRENINGSMANNEN

Abel er en av våre flinke renholdere. Med over tretten år som renholdsmedarbeider er hans kunder utelukkende fornøyde. Hemmeligheten hans er en positiv innstilling og forståelse for å jobbe nøye, men effektivt. Abel er god til å fange opp små detaljer som ikke alle andre ser og det setter kundene pris på. Når Abel ikke jobber med renhold er han glad i å holde seg i form. Han trener regelmessig


Jan Gagat

Renholder


SOLSTRÅLEN

Jan er en av våre flinke renholdere. Med over åtte år i renholds bransjen har Jan en solid kompetanse innen faget. Det får kunden nyte godt av. Jan møter deg alltid med et smil og ofte en smittende latter. Han er en dedikert person og legger sjelen i alt han gjør. Både privat og på jobb. Jan synes det er hyggelig når kundene gir han ros for jobben han har gjort. Hvis du er fornøyd med jobben han utfører så fortell det gjerne til han.


Wilson Freddy Makaya

Renholder


KUNDEFAVORITTEN

Wilson er en av våre flinke renholdere. I tillegg til fast renhold er han også en god ressurs på enkeltoppdrag og når noe haster. Wilson har et smittende humør og en arbeidsstolthet kundene elsker. Den positive innstillingen, kombinert med over ti års erfaring, skaper gode relasjoner. Tillitt og relasjoner er viktig for Wilson og ikke overraskende blir han ofte tilbudt kaffe og fersk bakst av kundene som takk for god innsats og godt utført arbeid.


Dilip Jonadab Mariyathasan

Renholder


MULTITALENTET

Jonadab er en av våre flinke renholdere. Han behersker tre språk og har i tillegg til renhold praktisk erfaring fra snekkerarbeid. Jonadab har flere faste renholdsoppdrag og er i tillegg en viktig ressurs på hovedrengjøringer og andre enkeltoppdrag. Han er en tålmodig sjel med øye for detaljer og utnytter kreativiteten sin både på jobb og i fritiden. Jonadab er en lidenskapelig hobbyfotograf og en habil snowboardkjører.


Ghebrehiwet Yakob Behre

Renholder


NATURFOTOGRAFEN

Yakob er en av våre flinke renholdere. Med over femten års erfaring har han opparbeidet seg en bred erfaring. Han har vært en viktig ressurs over lang tid og har flere faste renholdsoppdrag. Samtidig er han en viktig bidragsyter på hovedrengjøringer, enkeltoppdrag og spesialrenhold. Yakob er glad i naturen. På fritiden har han landskapsfotografering som hobby og nyter ofte lange turer for å fange vakre øyeblikk med kameraet sitt.


Malgorzata Morawska

Regnskap – Administrasjon

46 37 87 19


SJONGLØREN

Malgorzata fører regnskapet vårt og har stålkontroll på tallene. Hun har solid erfaring med regnskap for aksjeselskaper, holdingselskaper, sameier og borettslag. Malgorzata sjonglerer fulltidsjobb, mammarollen og videreutdanning på Handelshøyskolen BI. Når hun ikke er limt fast i tallene er hun ofte å finne sammen med barna sine på fotball eller en annen aktivitet.


Halvor Myran

Renholder

90 14 26 08


VETERANEN

Halvor er vår renholdsspesialist. Etter over 40 år i bransjen har han lært seg å løse de utroligste problemer på en enkel og effektiv måte. Halvor er omgjengelig og godt likt av kundene. Han er opptatt av å levere kvalitet som overgår forventningene. Fornøyde kunder er vår stolthet! Når han ikke er ute å løser problemer for kundene våre finner du gjerne Halvor i Halden der han tar vare på familien sin.


Stian Carlsen

Administrator

90 91 62 17


STISYKLISTEN

Stian har god kunnskap om varmesystemer, rør og andre tekniske installasjoner. Han er autorisert skadedyrbekjemper og er opptatt av effektiv drift. Stian jobber med salg, organisering og tilrettelegging slik at andre medarbeidere kan gjøre en god jobb. På fritiden finner du gjerne Stian over et sykkelsete, ofte på en sti, med eller uten startnummer.