Trappevask

Ved å bruke Rene Rom og våre renholdstjenester, får borettslaget eller sameiet løpende renhold, trappevask og optimalt vedlikehold av fellesarealene. Godt og riktig renhold bidrar til å redusere driftskostnadene betraktelig og styret kan fokusere på andre ting.

Trappevask

Rene og ryddige fellesarealer er hyggelig og hygienisk, og jevnlig vask av trapper og trappearealer spesielt viktig. Her ferdes både beboere og besøkende ut og inn hver dag. De trekker ikke bare med seg støv, skitt og søle, men som vi har lært trekker de også med seg Koronavirus og bakterier.

Matteleie

En innendørs dørmatte er et effektivt virkemiddel for å unngå at søle og skitt blir med inn i oppgangen. Men skal den ha en funksjon, må den være ren! Den enkleste måten for et borettslag eller sameie å ha rene og funksjonelle dørmatter, er at Rene Rom bytter og rengjør disse regelmessig.

Dørmatte og inngangsmatter

Å leie dørmatter er en mye bedre løsning enn å kjøpe de tradisjonelle små dørmattene det er vanlig å ha på ute ved inngangsdøren til leiligheter og hus. Små tradisjonelle dørmatter er mindre i størrelse og uten leieavtale må hver enkelt beboer som regel skifte dem ut eller vaske dem selv.

Vask av gelender + rekkverk

Vi utfører grundig vask av alle deler av gelendrene og rekkverkene i borettslaget eller sameiet – både på fast basis men også ved større rengjøringsprosjekter. Vi bruker riktig utstyr tilpasset overflatene og materialet for bedre holdbarhet og lenger levetid. Vi kan ved behov også behandle overflatene dersom de trenger vedlikehold.

Flekkvask

Søl og flekker i trappeoppgangene kommer en ikke unna. Med jevnlig trappevask fjernes noe av dette, men noen flekker sitter sterkere enn andre. Da bør de som kan renhold skure og rengjøre med andre og riktige midler for å få det bort. Vaskes flekken med en gang er det større sannsynlighet for at den forsvinner.

Vask av dørhåndtak

Dørhåndtakene samler mye bakterier og urenheter som bør fjernes regelmessig for å unngå smitte og for å bidra til bedre hygiene. Rene Rom rengjør dørhåndtakene ved trappeoppgangene med riktige rengjøringsmidler i høy kvalitet tilpasset materialet og underlaget for å skånsomt fjerne urenheter og bakterier på overflatene.

Våre renholdere

Våre renholdere har lang og bred erfaring i bransjen og hjelper deg med alt fra små forefallende oppgaver til mer krevende oppdrag. Vi tilbyr fleksible renholdstjenester for bygårder, sameier og borettslag i Oslo. Med Rene Rom får du proffe fagfolk som alltid gir deg løpende oppfølging. Ta kontakt med oss i dag så skreddersyr vi en løsning som passer deres eiendom.

Flere renholdstjenester:

Enkeltoppdrag

Når det haster eller spesielle behov oppstår velg bruk Rene Rom og våre renholdstjenester. Godt renhold reduserer driftskostnadene betraktelig og øker trivselen, så styret kan fokusere på andre ting.

Fellesområder

Våre renholdere bistår med vask av  trappeoppganger men også fellesområder. Vi kan polere heis, utføre hovedrengjøring høst og vår, pusse vinduer i heissjakt, vaske heis, vaske postkasser, vaske avfallsbeholdere og mer. Vi tar vare på fellesområdene.