Nedvask av inngangsparti

Gjennom vinteren drar beboere daglig med seg mye søle, grus, sand, salt og annet smuss inn i inngangspartiet. Mye blir fjernet i den «daglige» vasken av inngangsparti og trapper, men minst en gang i året er det nødvendig med en ekstra grundig rengjøring av inngangspartiet. Det er dette vi i Rene Rom kaller nedvask av inngangspartiet.

En nedvask, slik vi gjennomfører den, er mye mer enn bare en vask av overflater. I en nedvask skurer og rengjør vi i dybden. All skitt skal vekk i hele inngangspartiet, også der det ikke vaskes så ofte eller ses så godt.

En ordentlig nedvask av inngangspartiet er spesielt viktig etter vintre med mye snø eller vekslende vær. Noen vintre er værforholdene til og med slik at det bør vaskes grundig flere ganger.

I Rene Rom har vi kompetansen, folkene og utstyret til å gjøre nedvask av inngangspartiet raskt og effektivt. Vi rengjør alltid grundig og til minst mulig sjenanse og hinder for beboerne.

Hvorfor er nedvask av inngangsparti viktig?

Etter vinterens strabaser er det viktig å gi inngangspartiet i ditt borettslag eller sameie den oppmerksomheten det fortjener. Inngangspartiet til borettslaget eller sameiet er bokstavelig talt førsteinntrykket.

Vinterens slitasje på gulvet gjør at det samler seg et lag av sand, salt og annet smuss. Ikke bare reduserer dette eiendommens estetikk, det kan også utgjøre en sikkerhetsrisiko for beboere og besøkende.

Hva innebærer nedvask av inngangsparti?

En grundig nedvask av inngangspartiet bidrar til å opprettholde et innbydende inngangsparti både for beboere og besøkende. Mens den vanlige vasken av inngangspartiet fjerner overfladisk smuss og skitt, tar nedvasken også den dyptliggende skitten.

Ved en nedvask fokuserer vi ikke bare på å gi inngangspartiet et rent utseende. Vi skal fjerne skitten som sitter i dybden, som innleirede rester av sand, salt og annet smuss.

En grundig rengjøring av inngangspartiet sikrer ikke bare et rent og pent resultat, men bidrar til å redusere annet vedlikeholdsbehov og bevare eiendommens verdi.

I tillegg vil et inngangsparti etter en nedvask være lettere å rengjøre også i det daglige.

Riktig utstyr for nedvask av inngangsparti

Ved nedvask av inngangspartiet er det viktig å benytte riktig utstyr for å oppnå ønsket resultat. I Rene Rom er vi spesialister på rengjøring av borettslag og sameier. Vi investerer mye i topp moderne og miljøvennlig utstyr, og ikke minst i kompetanse på riktig bruk.

I Rene Rom har vi rengjøringsutstyr som vi vet hvordan skal brukes. Vi vet hvordan hardtsittende smuss, flekker og avleiringer skal fjernes på en effektiv måte. Ikke bare fra gulv og trapper, men også fra vegger, dører, postkasser og gelendre, og også tak om nødvendig.

Med riktig utstyr og vår ekspertise garanterer vi en nedvask av inngangspartiet som gir inngangspartiet det rene og innbydende utseendet det fortjener.

Vi rengjør med iMop når det er nødvendig

I det daglige rengjøres inngangspartiet gjerne bare med en vanlig mopp. Dette fjerner søle og overfladisk skitt, slik at det ser rent ut.

Men med jevne mellomrom, som etter vinteren eller større oppussings- eller renovasjonsprosjekter, eller spesielt sølete og grisete perioder, er det viktig med en grundigere rengjøring. Da bruker vi gjerne iMop!

Hvorfor bruker vi iMop?

Ved behov bruker vi avanserte mikrofiberpads og børster som sikrer en grundig rengjøring uten å skade overflatene eller lage riper. Ved å bruke imop-teknologi til våre vasketjenester, sikrer vi en enda mer effektiv og grundig rengjøring.

iMop – et effektivt og miljøvennlig alternativ

Denne avanserte rengjøringsmetoden kombinerer børster og mikrofiberpads for å løsne og fjerne selv det mest hardnakkede smusset. Med bruk av imop oppnår vi et bedre resultat, på en rask og miljøvennlig måte.

La noen som kan det ta nedvasken av inngangspartiet

En nedvask av inngangspartiet er omfattende og arbeidskrevende. Skal ønsket effekt oppnås, må det gjøres grundig og med riktig utstyr. Dette er noe annet enn den daglige rengjøringen.

Nå skal alt av skitt, møkk, sand, grus og salt fjernes slik at det ikke gror fast eller fører til unødig slitasje eller skade. Dersom dere ikke har erfaring med rengjøring, overlat dette til et profesjonelt firma som har kunnskapen og utstyret som skal til.

Å la Rene Rom gjennomføre en grundig nedvask av inngangspartiet er en investering for borettslaget eller sameiet. Det vil bidra til økt trivsel og spare dere for mye arbeid, og ikke minst redusere både vedlikeholdsbehovet og kostnader knyttet til dette.

Husk at når dere leier inn et rengjøringsfirma til borettslaget eller sameiet, så sjekk at det er et godkjent firma. Det vil si at det er registrert i renholdsregisteret. Det er faktisk forbudt å kjøpe renholdstjenester fra virksomheter som ikke er godkjent, og det er styrets ansvar å sjekke dette.

Lenge siden en grundig vask av fellesarealene er gjort?

Er det lenge siden det er gjort en grundig rengjøring av alle fellesarealene i borettslaget eller sameiet? Da er det smart å få gjort det vi i Rene Rom kaller hovedrengjøring av alle fellesarealer.

Hovedrengjøring er en like grundig rengjøring som nedvask, i alle fellesarealer. Det er ikke bare en vask, men en rengjøring i dybden som fjerner alt av gammel skitt, møkk, salt og mye mer. En hovedvask er alltid det første vi gjør når vi overtar nye oppdrag for et borettslag eller sameie.

Rene Rom – seriøst og godkjent vaskefirma

Vi i Rene Rom er opptatt av å gjøre renholdsarbeidet riktig og effektivt. Med over 30 års erfaring med rengjøring av borettslag og sameier i Oslo og omegn har vi opparbeidet oss mye erfaring og bred kompetanse på alle typer rengjøring.

Våre fagkyndige renholdere har lang erfaring med rengjøring av borettslag og sameier. Over tid har vi utviklet egne metoder og teknikker for å være sikre på at det blir ordentlig rent. Vi har i tillegg alt av utstyr som trengs for både å rengjøre og bone på en effektiv og miljøvennlig måte. Dette kommer spesielt til nytte ved gjennomføring av hovedrengjøring og andre spesialoppdrag.

Rene Rom bestreber seg på å være best i bransjen. Ikke bare på vask og renhold, men også når det kommer til å gjøre ting riktig, sikkert og miljøvennlig.

Ikke bare for egen del, men også for at dere i styret ikke skal oppleve noen ubehageligheter eller overraskelser, er vi nøye med å overholde alle lover og regler, skrevne som uskrevne. Dette gjelder ved boning, vask og gjennomføring av andre renholdstjenester. Når det kommer nye lover, regler eller krav er vi raske med å tilpasse oss – alltid.

Vi bruker alltid de mest miljøvennlige og effektive produktene på markedet. Og vi skal ikke bare være best på å følge gjeldende lover og regler, men også på behandling av våre medarbeidere. Det lønner seg, både for dere og oss. Rene Rom er et trygt valg!

Andre rengjøringsbehov?

Rene Rom leverer de fleste renholdstjenester til borettslag og sameier i Oslo og omegn.

Vi vasker og rengjør trapper, oppganger og andre fellesarealer. Vi fjerner merker på vegger, vasker vinduer, postkasser, gelendre og dørhåndtak. Eller hva med vask av heisen, kanskje er det lenge siden den ble rengjort?

Dersom dere trenger noen til å rengjøre søppelskur eller garasjeanlegg, gjør vi det også. Vi utfører i tillegg smittevask og annen nødvask når behovet oppstår.

Hva som er smart og passer best for deres boligselskap avklarer vi sammen. Kontakt oss, så lager vi en rengjøringsplan som fungerer for dere. Vi kommer innom, får en oversikt og lager en plan for rengjøring, helt kostnadsfritt og uforpliktende.

Abonnement

  • Få det gjort
  • Løpende oppfølging
  • Erfarne medarbeidere
  • Kostnadseffektivt
  • Riktig og miljøvennlig utstyr