Tjenester

Rene Rom leverer helhetlige løsninger for rengjøring enten det er snakk om sameie, bygård eller borettslag. Nedenfor kan du lese et sammendrag for hver av våre hovedtjenester og hva de inneholder.

Trappevask

Å holde trapper og oppganger rene i borettslag og sameier er ofte en stor jobb og ofte grunnlag for irritasjon for beboerne. Vask av trapper og oppganger er derfor en oppgave som med fordel kan settes ut til andre. Rene Rom vasker og rengjør trapper og oppganger raskt og effektivt. Vi kan også rengjøre og skifte matter, vasker dørhåndtak, gelendre og fjerner flekker. Det er viktig at det gjøres ordentlig rent. Det blir alltid rent når Rene Rom tar oppdraget!

Vask av fellesområder

I borettslag og sameier er det mange fellesområder som må rengjøres regelmessig. Hvem vasker vinduer, heisen, postkassene, søppelskuret, garasjeanlegget og fellesvaskeriet? Rengjøring av disse områdene kan være vanskelig tilgjengelige, og krever at det brukes spesialutstyr eller spesielle rengjøringsmidler. Og det rengjøres ikke bare for utseendet og hygienens skyld – men det er også en viktig del for vedlikeholdet.  Vi gjør dette og mer til, raskt og effektivt!

Enkeltoppdrag!

Noen rengjøringsbehov oppstår uventet – eller skal bare gjøres en gang i blant. Det kan være noe som haster, som behov for smitte og hygienevask, eller fordi søle og griseri oppstår brått og uventet, etter fester, ved ut eller innflytting, sølete vær eller lignende. Med jevne mellomrom bør det også rengjøres grundigere hvor det vaskes tak og vegger, det oppstår behov for desinfisering eller boning av gulv og trapper. Rene Rom tar oppdraget!