Renholdstjenester fellesområder

Velg Rene Roms renholdstjenester og få løpende renhold, trappevask og optimalt vedlikehold av fellesarealene, så kan styret redusere driftskostnadene betraktelig og fokusere på andre ting.

Vindusvask

Nedbør, svevestøv, pollen og annen skitt legger seg på vinduer og i vinduskarmene. Vask derfor vindu i oppganger og fellesareal jevnlig. Vindusvask sikrer at lys kommer inn, beboerne ser ut, og ikke minst at skitten ikke gror fast og lager varig skade. Kontakt oss om fordelene ved at Rene Rom tar vindusvasken.

Vask av søppelskur

Søppelskur og søppelrom blir fort skitne og møkkete. Det lukter fort vondt, og søppelrester er uhygienisk. Over tid blir søppel og søppelrester ofte liggende utover i søppelrommet. Noe synlig, men mye usynlig. Det gir vond lukt, og tiltrekker seg rotter, mus og andre skadedyr. For bedre hygiene og økt trivsel bør søppelskur rengjøres med jevne mellomrom.

Vask av heis

Rengjør heisen! Erfaringsmessig blir trapper, avsatser og ganger vasket regelmessig, mens heisen blir stående urørt. Men regelmessig rengjøring av heis og heissjakt er viktig, ikke bare for utseendet, men også for vedlikehold og driftssikkerhet. Rene Rom, som en av få, vasker og rengjør heiser og heissjakter.

Vask av postkasser

I løpet av året er det mange som tar på postkassene. De blir både møkkete og skitne. Likevel er vask av postkassene sjelden en del av trappevasken. Men regelmessig rengjøring av postkassene er både hygienisk og gir et bedre inntrykk av hele oppgangen. Rene Rom gjør dette raskt og effektivt.

Våre renholdere

Våre renholdere har lang og bred erfaring i bransjen og hjelper deg med alt fra små forefallende oppgaver til mer krevende oppdrag. Vi tilbyr fleksible renholdstjenester for bygårder, sameier og borettslag i Oslo. Med Rene Rom får du proffe fagfolk som alltid gir deg løpende oppfølging. Ta kontakt med oss i dag så skreddersyr vi en løsning som passer deres eiendom.

Flere renholdstjenester:

Enkeltoppdrag

Våre renholdere bistår med vask av  trappeoppganger men også fellesområder. Vi kan polere heis, utføre hovedrengjøring høst og vår, pusse vinduer i heissjakt, vaske heis, vaske postkasser, vaske avfallsbeholdere og mer. Vi tar vare på fellesområdene.

Trappevask

Våre renholdere bistår med vask av fellesområder men også vask av trappeoppganger. Vi kan utføre trappevask, vaske dørhåndtak, gelender og rekkverk, fjerne avfall og søppel i oppganger samt fjerne merker på vegg. Vi tar vare på fellesområdene.