Enkeltoppdrag

Når det haster eller spesielle behov oppstår velg  bruk Rene Rom og våre renholdstjenester. Godt renhold reduserer driftskostnadene betraktelig og øker trivselen, så styret kan fokusere på andre ting.

Boning av gulv

Alle gulv, spesielt i trappeoppganger, trenger å skures og bones jevnlig for lengst mulig levetid. Gulv som brukes mye, bør bones eller vedlikeholdes årlig. Boning gir gulvet et friskt utseende, sørger for beskyttelse som gir lengre varighet og ikke minst gjør det lettere å rengjøre. Rene Rom har renholdere som kan gulv. Vi fikser det.

Smittevask

Ved smitte bør det vaskes hyppigere og på en måte som forhindrer ytterligere spredning. Rene Rom har gode rutiner for smittevask og har for dette eget utstyr avhengig av type smitte. Våre renholdere bruker forskjellig beskyttelsesutstyr for å unngå smitte og bli en smittekilde avhengig av type smitte som er påvist i borettslaget eller sameiet.

Vask av gelender + rekkverk

Vi utfører grundig vask av alle deler av gelendrene og rekkverkene i borettslaget eller sameiet – både på fast basis men også ved større rengjøringsprosjekter. Vi bruker riktig utstyr tilpasset overflatene og materialet for bedre holdbarhet og lenger levetid. Vi kan ved behov også behandle overflatene dersom de trenger vedlikehold.

Hygienetiltak

For å forhindre bakteriespredning og smittefare i borettslag og sameier bør alle kontaktoverflater som blant annet dørhåndtak, lysbrytere, heisknapper, ringeklokker og gelendre desinfiseres jevnlig. Spesielt i disse dager med COVID-19 sin ankomst. Vi tilpasser oss alle smittevernanbefalinger og har implementert skreddersydde desinfiseringsløsninger for borettslag og sameier.

Fjerning av merker på vegg

Med tid dannes det riper, merker og slitasje på veggene i trappeoppgangene som følge av inn- og utflytting, lek, daglig ferdsel og bæring av store gjenstander. Rene Rom går over alle vegger i trappeoppganger og vasker, tetter eller maler bort disse merkene avhengig av tilfellet. Det er ikke så mye som skal til for at det ser ordentlig ut.

Fjerning av søppel fra oppgang

Det er stor gjennomgang i trappeoppganger, og det hadde vært rart om ikke noe avfall havner der. For bedre brannsikkerhet og for bedre trivsel blant beboerne bør dette fjernes regelmessig. Vi sørger for å fjerne avfall, papir og rester som folk etterlater seg i oppgangene, slik at det blir hyggelig og sikkert for alle.

Våre renholdere

Våre renholdere har lang og bred erfaring i bransjen og hjelper deg med alt fra små forefallende oppgaver til mer krevende oppdrag. Vi tilbyr fleksible renholdstjenester for bygårder, sameier og borettslag i Oslo. Med Rene Rom får du proffe fagfolk som alltid gir deg løpende oppfølging. Ta kontakt med oss i dag så skreddersyr vi en løsning som passer deres eiendom.

Flere renholdstjenester:

Fellesområder

Våre renholdere bistår med vask av  trappeoppganger men også fellesområder. Vi kan polere heis, utføre hovedrengjøring høst og vår, pusse vinduer i heissjakt, vaske heis, vaske postkasser, vaske avfallsbeholdere og mer. Vi tar vare på fellesområdene.

Trappevask

Våre renholdere bistår med vask av fellesområder men også vask av trappeoppganger. Vi kan utføre trappevask, vaske dørhåndtak, gelender og rekkverk, fjerne avfall og søppel i oppganger samt fjerne merker på vegg. Vi tar vare på fellesområdene.