Matteutleie for borettslag og sameier

En stor dørmatte er et effektivt virkemiddel for å unngå at fuktighet, smuss og skitt blir med inn i oppgangen og opp trappen. Men skal matter ha en funksjon, må de være rene.

En enkel måte for et borettslag eller sameie å ha rene dørmatter er å leie matter av oss. Gjør dere det, så bytter og rengjør vi mattene regelmessig og det er billigere enn du tror. Ta kontakt for ett godt tilbud på matteutleie.

Hvordan fungerer en avtale om matteservice?

I korte trekk går en avtale om matteutleie ut på at vi lever en eller flere matter til ditt inngangsparti. Når mattene er møkkete bytter vi ut de møkkete mattene med en rene matter etter en avtalt frekvens.

Når vi bytter mattene tar vi med de møkkete mattene, rengjør mattene og sjekker mattene for slitasje før de brukes på nytt. Det gir renere trapper, hyggeligere miljø og ofte mindre slitasje.

Mindre slitasje med våre utleiematter

I borettslag og sameier er ofte trafikken ut og inn stor. Trafikken trekker med seg snø, smuss, støv og skitt. Med en god matte plassert på rett sted i typiske tråkksoner som inngangsparti og heis får man tråkket av seg smuss og fuktighet før man når trappa, heisen eller gangen.

Med utleiematter blir snø, fuktighet og smuss igjen i matten og trekkes ikke videre inn til trappa, heisen og gulvet. Det vil redusere mange av faktorene som gir høy slitasje. De ulike overflatene får lenger levetid og inngangspartiet blir mer innbydende og pent.

Fordeler med matteutleie fra Rene Rom

  • Testperiode av våre matter for rett byttefrekvens
  • Kort responstid når noe skjer
  • Tett kontakt med vår faste kontaktperson
  • Renhold og matteutleie på samme faktura

Hvor ofte må mattene byttes?

Byttefrekvens varierer med trafikk, beliggenhet og årstid.

Jo høyere trafikk, jo oftere byttefrekvens.

Jo tettere matten ligger på inngangsdøren, jo hyppigere byttefrekvens.

Når været er fuktig om høsten og vinteren er det også behov for å bytte matte ofte.

Mattene må byttes i god tid før de mister effekten. Dersom matten blir liggende for lenge blir den helt full av fuktighet og smuss.

Da kan mattene føles surklete å gå på og det kan gjerne kjennes som om matten gir fra seg mer enn den suger til seg. Effekten av å ha en matte blir borte.

Vi kan levere matter og ha en test periode slik at vi får avdekket hvor ofre dere trenger å bytte mattene. Når behovet er avdekket kan vi finne en tilpasset byttefrekvens for dine behov.

Ønsker dere matter med eget design eller logo?

Rene Rom kan levere dørmatte til borettslag og sameier med egen logo og design. Eget dørmattedesign koster litt mer enn vanlige matter både i oppstart og for hvert mattebytte, men det tar seg ofte godt ut for besøkende.

Våre utleiematter med logo eller eget design har ulike leveringstider. Vi kommer gjerne med et tilbud som er tilpasset dine gulv og dine ønsker.

Hvilke andre rengjøringsbehov har dere?

Rene Rom leverer mange flere renholdstjenester til borettslag og sameier i Oslo og omegn enn matteutleie.

Vi vasker og rengjør trapper, oppganger og andre fellesareal, vi fjerner merker på vegger, vasker vinduer, postkasser, gelendre og dørhåndtak.

Hva med vask av heisen, tepperens eller boning av gulv? Kanskje er det lenge siden det ble gjort.

Eller trenger dere noen til å rengjøre søppelskur eller garasjeanlegg, vi gjør det også. Vi utfører også smittevask og annen nødvask ved behov.

Hva som er smart og passer best for deres boligselskap avklarer vi sammen. Ta kontakt med oss, så lager vi en rengjøringsplan som fungerer for dere.

Vi kommer gjerne innom på en gratis og uforpliktende befaring slik at vi får oversikt og kan lage en plan for rengjøringen.

Abonnement på renhold

  • Få det gjort
  • Godkjent rengjøringsbedrift
  • Erfarne renholdere
  • Kostnadseffektivt
  • Vi har riktig utstyr